• Info

Om DinText

Virksomheden DinText blev etableret i 1999 af Henrik Sørensen. Ønsket er at tilvejebringe mulighed for at private og offentlige virksomheder, foreninger og privatpersoner kan udtrykke sig på bilers nummerpladerammer. Produktsortimentet er senere blevet udvidet med dk-skilte og selvklæbende artikler i øvrigt og senest også tekstilvarer med broderet tekst, men nummerpladerammer er stadig kerneproduktet.


Hvem er vore kunder?

DinText har mange forskellige kunder og kundegrupper. Lige fra privatpersonen, der ønsker et personligt DK-skilt til virksomheden eller foreningen, der ønsker hundredvis af nummerpladerammer og streamers. Ønsker du en referenceliste kan den rekvireres ved at kontakte os.

 

Kundeservice

Vi bestræber os på kun at have tilfredse kunder. Derfor er et køb hos os ikke nødvendigvis bare en bestilling af varer. Du er ALTID velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til produkterne eller til virksomheden i øvrigt.

 

Kvalitet

Vi ønsker ikke at der skal være noget at udsætte på produktkvaliteten. Derfor bruges de bedst mulige råvarer i fremstillingen. Grunden til at vi alligevel kan holde et lavt prisniveau skyldes en optimal udnyttelse af produktionsudstyr og at vi har minimeret udgifterne til lokaler, personale og markedsføring. 

 

Betingelser

Se her.

 


Info Streamers Navneskilte Nummerpladerammer Kontakt
DinText®        Rentemestervej 80        2400  København NV        tlf. 22 500 175        post@dintext.dk